Székhely-telephely-üzlet-műhely-raktár-iroda-garázs.

Ingatlanra minden vállalkozásnak szüksége van.

Minimum, hogy ingatlanhoz kötődjék a székhelye, ami vagy saját vagy bérelt.

Ugyanígy a tényleges munkavégzés helye,

a telephely, az üzlet, a műhely, a rendelő, a garázs, a raktár, a vendéglátó egység, a szalon, az iroda, a szervíz, az üzem, a gyógyszertár, és lehetne sorolni napestig.

Ha bérli a vállalkozás az ingatlant, akkor bérleti díjat fizet érte, és természetesen fizeti még az összes hozzátartozó energia- és járulékos költséget.

Ha a saját tulajdona az ingatlan, költségei akkor is vannak, hiszen azokat fűteni-világítani kell sőt, a felújítást-karbantartást is ki kell gazdálkodni.

Ez a mostani járvány fenekestől forgatta fel a vállalkozói ingatlanok körüli dolgokat.

Legrosszabbul a bérlők jártak, mert hiába kellett kötelezően bezárni a jövedelemtermelő helyiségeket, azok bérleti díját így is fizetni kell.

A tulajdonosok sem jártak sokkal jobban, hiszen a bérlő ugyan marad egy darabig, de aztán bizony üresen marad az eddig rendszeresen "termelő" helyiség.

Tömegesen jelennek meg az üzletek kirakataiban az "ELADÓ" táblák, amelyek ezúttal már nem a kirakatban szereplő árukra, hanem az egész üzletre vonatkoznak.

A helyzet egyre rosszabb.

De!

A helyzet teremti a megoldást is.

Létrejött, és már működik a VÁLLALKOZÓI INGATLANOK ingatlaniroda hirdetőportálja, amelyik kizárólag vállalkozói ingatlanokkal foglalkozik. Itt talál egymásra a megürült helyiségeit HASZNOSÍTANI  akaró, és a vállalkozását éppen újrakezdő, ezért székhelyet-telephelyet-irodát-műhelyt-garázst-raktárat-satöbbit KERESŐ vállalkozó.

A VÁLLALKOZÓI INGATLANOK aktuális mai kínálata és a kiadás-bérlés legkedvezőbb lehetőségei IDE KATTINTVA azonnal elérhetők.